Αξιολόγηση

Α.  (70% της βαθμολογίας)

Γραπτή εργασία σε θεματική του μαθήματος. Μέγιστη έκταση 15 σελίδες με τη βιβλιογραφία. Παράδοση της εργασίας στην εξεταστική. θα επιλέξετε θέμα από μια λίστα θεμάτων που θα σας δοθεί.

Β.  (30% της βαθμολογίας)

Κριτική ανασκόπηση ενός βιβλίου στη θεματική του μαθήματος. Μέγιστη έκταση 5 σελίδες. Παράδοση της εργασίας στην εξεταστική.

Γ. Προσθετική Εργασία.  (επιπλέον 20%)

Βελτίωση ενός άρθρου της Αγγλικής ή Ελληνικής Wikipedia στη θεματολογία της Πολιτικής Κοινωνιολογίας (συνολικές συνεισφορές περίπου 500 λέξεων – μια σελίδα). Το κείμενο που θα συνεισφέρετε μπορεί να προκύψει από τις υποχρεωτικές σας εργασίες (μπορεί να είναι περίληψη ή μέρος του Α ή Β παραπάνω) και πρέπει να περιέχει παραπομπές και βιβλιογραφία. Οι συνεισφορές σας θα πρέπει να είναι σε ύφος απλό, ώστε να απευθύνονται στο ευρύ κοινό (αναγνώστες της Wikipedia).

Οι συμμετέχοντες πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στην προσθετική εργασία μέχρι τη Δευτέρα 21 Νοέμβρη με αποστολή email στο vrlab at panteion.gr και στο abrailas@yahoo.com  (ονοματεπώνυμο και αριθμό μητρώου). Δεν υπάρχουν κυρώσεις αν τελικά κάποιος δεν πραγματοποιήσει την προσθετική εργασία.

Η βαθμολογία θα είναι το άθροισμα (Α+Β+Γ)

Κατεβάστε τα προτεινόμενα θέματα για τις εργασίες εδώ.

Για την προσθετική εργασία θα υπάρχει  τεχνική υποστήριξη και θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο εκμάθησης. Δεν χρειάζονται προααπαιτούμενες γνώσεις, εκτός από βασικό χειρισμό του υπολογιστή.

 —